Frigo DM

o nama frigo DM

Tvrtka smo specijalizirana za sektor komercijalnih rashladnih sistema i uređaja u malim trgovinama, supermarketima i hipermarkatima, kao i za sektor industrijskih rashladnih postrojenja i pripadajućih klimatizacija.

o nama frigo DM

Osnovani smo 1992. godine. pod stručnim vodstvom Josipa Korića, a na temeljima dugogodišnjeg iskustva i rada na području rashladne i klima tehnike.
Od svojih početaka, u neprestanom smo procesu rasta i razvoja, kako u proizvodnom, tako i u servisnom dijelu poslovanja.

Kvaliteta

Dugogodišnje iskustvo i znanje u kombinaciji sa iskustvom i stručnošću naših timova za instalaciju i upravljanje, naši su najvrijedniji resursi. Te resurse stavljamo vam na raspolaganje, a sve kako bi pronašli najbolje i najkvalitetnije rješenje za vaše poslovanje.

Izvrsnost

Svjesni smo da i vi, baš poput nas, težite isključivo ka najboljem i da svoje poslovanje vodite drugačije od svojih konkurenata. Stoga smo ponosni što je FrigoDM vaš prvi izbor kada su u pitanju vaše potrebe za kvalitetnim rješenjima u tehnici hlađenja.

Vizija

Svakom našem klijentu pristupamo individualno. Svjesni činjenice da ni sami najčešće niste sigurni kakvo rješenje trebate, prilagođavamo se i brinemo o vašim specifičnostiima. Uključenost vlasnika tvrtke u sve projekte, jasno pokazuje našu posvećenost klijentima.

Osigurajte si pravo rješenje za hlađenje koje prati sve vaše potrebe!

Zatraži ponudu