retail hlađenje

U samom smo vrhu u dizajniranju i izradi sustava hlađenja i zamrzavanja jer potrošnju energije uvijek držimo na najnižim mogućim razinama. Velika je prednost što se naše instalacije mogu koristiti u raznim kombinacijama –  s HFC plinovima, s CO2 (R744), propanom (R290), ali i drugim prirodnim rashladnim sredstvima. Naše su instalacije često opremljene i sustavom za povrat topline koji djeluje kroz podno i zračno grijanje što opet rezultira znatnom uštedom energije.

Sva je rashladna oprema koju koristimo opremljena maksimalnom količinom štednih elemenata koje se trenutno nude na tržištu  kao što su:  EC ventilatori, danonoćni poklopci, LED osvjetljenja te inverterski kompresori.

Rashladne vitrine

Rashladne komore

Nudimo potpuno prilagođene rashladne komore za hlađenje i zamrzavanje, kao i pripadajuće odgovarajuće police te hladionička vrata.

Macro System je sustav modularnih rashladnih komora koje se mogu kombiniratri za najrazličitije svrhe. Izrada je bazirana na sistemu sendvič panela od poliuretanske pjene (gustoća 40 + -2 Kg / m3) s modulom od 200 mm, što omogućava brzo i jedostavno slaganje komora malog, srednjeg i velikog kapaciteta. Na zahtjev možemo izraditi i unikatne rashladne komore prema specijalnim zahtjevima klijenta .

Nudimo klizna i okretna hladionička vrata kao i pripadajući pribor i rezervne dijelove. Vrata mogu biti bilo koje veličine već prema kupčevim specifičnim potrebama. Sva hladionička vrata mogu se premazati i nehrđajućim čelikom AISI 304, ili stakloplastikom sukladno vrsti prozivoda koji se hlade ili zamrzavaju. U sva se vrata mogu na zahtjev ugraditi razni dodaci – poput okulusa ili prolaza. Hladionička vrata bez problema prilagođavamo svim hladnjacima neovisno o debljini i vrsti materijala od kojeg su hladnjaci napravljeni. Ovisno o potrebama prostora i vrsti uskladištenihproizvoda, možemo proizvesti klasična vrata sa šarkama, vrata sa vodoravnim ili vertikalnim klizanjem (tzv. giljotinom) kao i vrata s kontroliranom atmosferom. U ponudi imamo i “poluizolacijska” servisna vrata, tj.vrata koja se koriste u blizini rashladnih kompleksa što upotpunjava našu bogatu ponudu.

FrigoDM dobavljač je IN-FIX SYSTEM regala koji su namijenjeni za skladištenje hrane u skladištima, hladnjačama i zamrzivačima supermarketa, komercijalnim kuhinjama, mesnicama, restoranima itd. Također se koriste u prehrambenojji gdje je strogo propisano obvezno poštivanje svih higijenskih propisa. Regali se koriste i izvan prehrambenog sektora, na primjer, u bolnicama, laboratorijima i domovima za njegu starijih i nemoćnih. Samonosivi IN-FIX stalci ne zahtijevaju sidrenje za pod ili zid zbog čega su posebno traženi na tržištu.

Poliuretanski PSI i PSD paneli su posebno dizajnirani za izgradnju industrijskih hladnjača, a njihova su specifičnost izvrsne izolacijske performanse.
Suhi spoj sa zubom i dvostrukim zubom jamči optimalnu izolaciju, uklanjajući prekid toplinskog mosta i anulirajući stvaranje kondenzacije.
Preporučeno je umetanje ekscentričnih kuka koje je moguće ugraditi na zahtjev kupca kako bi spojevi bili još čvršće zabrtvljeni.

interiojer frigo DM
komore
komore

Rashladni ormari

Želite poboljšati sustav skladištenja ohlađene ili smrznute robe u profesionalnoj kuhinji restorana, medicinskom ili kemijskom laboratoriju, u pekari ili mesnici?

U ponudi imamo paletu najnaprednijih rashladnih ormara za sve moguće potrebe.

rashladni ormari frigo DM

Nudimo vam rashladne ormare koji su opremljeni elektroničkim ventilatorima na isparivačima i kondenzatorima, brtvama vrata s maksimalnim prianjanjem te štednim LED svjetlima, što ih stravlja u red rashladne opreme s najmanjom potrošnjom na tržištu.

Morate ispuniti najviše razine i standarde koji se tiču čišćenja i higijene, kako bi zadovoljili sve uvjete HACCP-a, a sve uz smanjivanje potrošnje električne energije? Imamo rješenje!

Šokeri za ohlađivanje / zamrzavanje

Morate sačuvati ili transportirati veliku količinu već pripremljene hrane ili manju količinu voća kojem želite očuvati svježinu?
Imamo rješenje za vas čak i ako hitno hladite ili zamrzavate upravo skuhane porcije hrane, tek spečene kolače, kao i svježe meso ili ribu.

U restoranu ste pripremili veliku količinu hrane za svadbu ili ste jednostavno zabunom kupili
veću količinu svježeg voća i povrća kojem želite očuvati svježinu? Imate višak mesa i ribe koji bi se mogli pokvariti?Zamrznite sve šokerom za ohlađivanje ili zamrzavanje te tako sačuvajte svježinu i minimizirajte troškove.


Novi 7 “digitalni zaslon s fotografskim prikazima osigurava izravnu, brzu i
intuitivnu interakciju s opremom.
U samo nekoliko klikova moguće je ne samo provjeriti postavljenu
temperaturu i odabrani program, već i mijenjati njegove parametre u hodu
stvaranjem prilagođenih setova.

sokeri
sokeri
ormari specijalne namjene frigo DM

Rashladni ormari za specijalne namjene

Za potrebe pojedinačnih kupaca nudimo izdvojeni program opreme za posebne primjene.

U ponudi imamo ormare za sazrijevanje suhomesnatih proizvoda, sireva i mesa,
koji zahvaljujući kontroli temperature i vlažnosti, uz izmjenu unutarnjeg zraka,
stvaraju unutarnju mikroklimu konzistentnu tijekom cijele godine te tako jamče
stalnu kvalitetu začina i štite vrhunske proizvode u zrenju od inače promjenjivih uvjeta okoliša.

Nudimo i rashladne ormare za bolnice, ljekarne i laboratorije sa softverskim praćenjem i
digitalnim ispisom temperatura.


Novi 7 “digitalni zaslon s fotografskim prikazima osigurava izravnu, brzu i
intuitivnu interakciju s opremom.
U samo nekoliko klikova moguće je ne samo provjeriti postavljenu
temperaturu i odabrani program, već i mijenjati njegove parametre u hodu
stvaranjem prilagođenih setova.

ormari specijalne namjene frigo DM